Въпреки всичко

Много често хората са неразумни, нелогични и завистливи. Много често са злословни, некоректни и егоистични. Но ти ги обичай, въпреки това.

Много често, когато вършиш добро, ще ти припишат егоистични мотиви, задни мисли или че правиш всичко за лична изгода, но ти прави добро, въпреки това.

Много често, когато успееш в нещо, когато живота ти е изпълнен с прекрасни преживявания и когато всичко ти се е наредило добре, ти ще печелиш фалшиви приятели и истински врагове, но ти успявай,
въпреки това.

Много често, добротата и добрите неща, което правиш, ще бъдат още утре забравени, но ти прави добро, въпреки това.

Много често, това че си бил открит, честен и добър може да бъде причина за това, да бъдеш уязвим. И много хора да се опитат и дори да успеят да злоупотребят с теб, но ти бъди честен, въпреки това.

Много често, това което си градил с много труд, усилие и време може да бъде разрушено за миг дори, но ти твори, не се отказвай, въпреки това.

Много често, твоята помощ няма да бъде оценена, нито някой ще ти бъде благодарен, но ти помагай, когато можеш въпреки това.

Давай на света най-доброто от себе си, макар че много хора ще искат да те унищожат. Но ти давай винаги най-доброто света, на което си способен, въпреки това.

Автор:Диана Иванова

%d блогъра харесват това: